Privacy policy & disclaimer

Printen

1. Wij houden ons bij de verwerking van persoonsgegevens aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

2. Persoonsgegevens van klanten worden door ons verzameld tijdens het gebruik van de Webshop door de klant. De door ons verzamelde persoonsgegevens betreffen gegevens die de klant invoert tijdens het bestelproces (zoals zijn naam- en adresgegevens) en gegevens over eventuele voorkeuren. Deze persoonsgegevens worden door ons opgenomen in een beveiligde database.

3. Wij kunnen de door de klant verstrekte persoonsgegevens voor de volgende doeleinden gebruiken:

- Informeren; zoals het sturen van één of meerdere e-mails;
- Uitvoering van de koopovereenkomst: voor het verwerken van een bestelling;
- Marketingdoeleinden; zoals het (incidenteel) onder de aandacht brengen van een product, tip, handigheid etc. waarvan wij denken dat het kan bijdragen tot een meer succesvolle Webshop voor de klant.

4. Ten behoeve van voornoemde doeleinden delen wij de persoonsgegevens van klanten met de volgende derden:

- Michael Grassl GmbH;
- AUV Veterinary Services B.V..

5. Wij zullen voor het delen van persoonsgegevens met bovengenoemde derden en voor de verzending van e-mails voor marketingdoeleinden (anders dan aan bestaande klanten voor soortgelijke producten) altijd voorafgaande en ondubbelzinnige toestemming vragen aan de klant. De klant kan deze toestemming altijd intrekken.

6. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een pagina van de website op de computer van een bezoeker worden geplaatst. In een cookie wordt informatie opgeslagen zoals bepaalde voorkeuren van klanten die de Webshop bezoeken. Wij maken gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak van bepaalde pagina's van de Webshop te optimaliseren. Daartoe maken wij gebruik van zowel functionele als analytische cookies.

Winkelmandje

U heeft nog geen artikel in het winkelmandje.

Winkelmandje »

Aanbiedingen

Manuka Honingzalf   15 gr

Manuka Honingzalf 15 gr
6,33 EUR
Aanbiedingsprijs 5,53 EUR
U bespaart 13 %

Urinary S/O High Dilution
Urinary S/O High Dilution
19,03 EUR
Aanbiedingsprijs 17,60 EUR
U bespaart 8 %
Renal (tonijn - portie)  12 x 85 g
Renal (tonijn - portie) 12 x 85 g
11,72 EUR
Aanbiedingsprijs 10,84 EUR
U bespaart 8 %
Renal (rundvlees - portie)    12 x 85 g
Renal (rundvlees - portie) 12 x 85 g
11,76 EUR
Aanbiedingsprijs 10,87 EUR
U bespaart 8 %
Urinary S/O (kip - portie)    12 x 100 g
Urinary S/O (kip - portie) 12 x 100 g
13,60 EUR
Aanbiedingsprijs 12,57 EUR
U bespaart 8 %

Fabrikant

Sterke partners